29 Ιουνίου 2011

Ούτε μια σταγόνα!


Μας αρέσει πάρα πολύ να παίζουμε με τα νερά! Είτε πρόκειται για το νερό που πλένουμε τα χέρια μας, είτε για το νερό στο μπαλκόνι, είτε όταν κάνουμε μπάνιο αλλά κυρίως παίζουμε όταν πίνουμε νερό!

Φανταστείτε πόσες φορές γίναμε μούσκεμα και ρίξαμε και νερό στο πάτωμα! χιχι!

Έψαχνα καιρό ένα ποτηράκι για να πίνει νερό (και άλλα ροφήματα όπως καταλαβαίνετε) μόνη της η Μαρκέλλα, αλλά έπρεπε να έχει την κατάλληλη ροή, να μην "ζορίζεται" να ρουφήξει για να πιει νεράκι αλλά κυρίως να μην στάζει έτσι ώστε να αποφεύγουμε τα ολοήμερα μπουγέλα μέσα στο σπίτι! :D

Μιλώντας στο τηλέφωνο με μια καλή μαμαδο-φίλη την μαμά-'Ελενα, μου περιέγραψε ένα μπουκαλάκι της Nuby που βρήκε με σιλικονούχο καλαμάκι, το οποίο και φθηνό ήταν αλλά κυρίως ΔΕΝ ΕΣΤΑΖΕ και το παιδί ευχαριστιόταν να πίνει!

Το έψαξα και κατέληξα σε 2 μπουκάλια της ίδιας εταιρίας και πραγματικά η Μαρκέλλα μου τα ευχαριστιέται και τα 2!

Είναι το :

1. Ποτηράκι Μαγική εικόνα, με σύστημα κατά των διαρροών No-Spill™ και πρακτικό καπάκι άνοιξε-κλείσε Flip-it™


Ανοίγεις το καπάκι, πίνεις από το καλαμάκι, σφραγίζεις και τέλος!

Το ποτηράκι με μόνωση ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ από την Nuby™, διαθέτει το μοναδικό καλαμάκι σιλικόνης από το οποίο δεν χύνεται ούτε σταγόνα! Είναι πρακτικό, ενώ παράλληλα, προάγει τις φυσικές κινήσεις του στόματος κατά τη χρήση. Με το καπάκι άνοιξε-κλείσε Flip-it™, το καλαμάκι παραμένει καθαρό όταν δεν χρησιμοποιείται, για απόλυτη υγιεινή προστασία στις μετακινήσεις σας. Η βάση του ποτηριού διαθέτει μόνωση, ώστε να διατηρείται η επιθυμητή θερμοκρασία των ροφημάτων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα ζωηρά παιχνιδιάρικα σχέδια «μαγική εικόνα» κάνουν την απόλαυση των ροφημάτων, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους.

και το

2. Ποτηράκι Soft Sipper™ με σύστημα κατά των διαρροών No-Spill™ και σκληρό ρύγχος με ειδική επένδυση


Διαθέτει πρακτικό καπάκι για μέγιστη υγιεινή προστασία

Το Ποτηράκι Soft Sipper™ με σύστημα κατά των διαρροών No-Spill™ διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη χειρολαβή για να μπορεί να το κρατάει το μωρό σας στα χεράκια του ακόμα πιο εύκολα. Ιδανικό για τα παιδάκια που τείνουν να μασάνε το ρύγχος του ποτηριού, καθώς είναι αρκετά σκληρό για να αντέχει στη χρήση, αλλά με ειδική επίστρωση που είναι φιλική στα ερεθισμένα ούλα του μωρού σας. Διαθέτει πρακτικό καπάκι άνοιξε-κλείσε για να παραμένει το ρύγχος υγιεινά προστατευμένο όταν δεν χρησιμοποιείται. Όταν το μωρό σας θέλει να πιει, απλά ανοίγει το καπάκι και το κουμπώνει πίσω, στο βιδωτό επάνω μέρος του ποτηριού, για να μην ενοχλεί. Το ρύγχος κατά των διαρροών No-Spill™, διαθέτει ένα σύστημα με βαλβίδα διπλής ροής dual-flo™ 9 (αργή – γρήγορη) που δεν αφήνει να χυθεί σταγόνα! Το ρόφημα περνάει μέσα από το ρύγχος μόνο όταν το μωρό σας ρουφάει. Το ποτηράκι είναι ιδανικό για μεγάλη ποικιλία ροφημάτων όπως νερό, γάλα, και φρουτοχυμοί.Επίσης θέλω να επισημάνω πως και τα μπουκαλάκια της Nuby είναι Bpa free.

Οι σελίδες της εταιρίας σto Fb είναι : Nuby Natural Touch GR &NUBY GR
Και στο Τwitter: NUBYGR

1 σχόλιο:

  1. Μαμά Σοφία το δικό μας βέβαια είναι πιο απλό αλλα και αυτά που μας περιγράφεις το πρώτο ειδικά με το καλαμάκι θα το πάρουμε σίγουρα!του πήρε καιρό να μάθει να πίνει με αυτό αλλα απο την ώρα που το έμαθε δεν το αφήνει με τίποτα!ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή