13 Ιουλίου 2011

Πιπίλες και κρίκοι οδοντοφυΐας!"Είμαστε" από τα παιδιά που δεν τρελαινόμαστε για πιπίλες, αλλά τα καινούργια μας δοντάκια δεν μας αφήνουν και πολλές επιλογές...την χρειάζεται καμιά φορά το Μαρκελλίνι μου!

Συνήθως μας τραβούν την προσοχή πιπίλες με χαρούμενα χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια....και τι καλύτερο από τις Πιπίλες Paci-Pals™ της Nuby! 


Αν και δεν υπάρχουν καουτσούχες πιπίλες αλλά σιλικονάτες....(καθώς το παιδί μου τις λίγες που θέλει τις θέλει από καουτσούκ) τολμώ να πω πως με τις συγκεκριμένες ενθουσιάστηκε! 

Ειδικά αυτή με την χελώνα έγινε η αγαπημένη της σχεδόν αμέσως! χαχα!


Οι πατενταρισμένες προεξοχές από μαλακή σιλικόνη ανακουφίζουν το μωρό. 
Οι Πιπίλες Paci-Pals™ της Nûby™, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσουν τα βρέφη κατά τα πρώτα στάδια της οδοντοφυΐας και να συμβάλλουν στην εμφάνιση των νέων δοντιών. 
Διαθέτουν μια συμμετρική ασπίδα και το κλασικό οβάλ επιστόμιο με μαλακές προεξοχές στο χείλος του, που κάνει ένα απαλό μασάζ και τονώνει τα ούλα του μωρού. 
Επίσης, η ανοικτή ασπίδα της πιπίλας, επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί καλύτερα ανάμεσα στην πιπίλα και το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού.

Όσο για τα μασητικά....έχουμε πολλά, αλλά ο Κρίκος οδοντοφυΐας Funkeys™ από την Nûby της αρέσει πολύ πολύ! Αν γυρνούσε και η ασπρόμαυρη μπίλια γύρω γύρω νομίζω πως θα ήταν το ιδανικό μασητικό.

Παρόλο που δεν γυρνάει όμως, η Μαρκέλλα το έχει ξεθεώσει στο παιχνίδι και ευχαριστιέται να δαγκώνει...ειδικά με τους τραπεζίτες μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Διασκέδαση, παιχνίδι και λειτουργικότητα, όλα σε ένα!
Κεντρίστε την φαντασία του μωρού σας με φωτεινά χρώματα και παιχνιδιάρικα σχήματα! 
Ο Κρίκος οδοντοφυΐας Funkeys™ από την Nûby™ είναι ειδικά σχεδιασμένος, ώστε οι επιφάνειές του με διαφορετική υφή η κάθε μία, να προσφέρουν  ανακούφιση στα ερεθισμένα ούλα του μωρού σας καθώς αυτό δαγκώνει τον κρίκο. Διευκολύνει και προωθεί την ομαλή εξέλιξη της οδοντοφυΐας, καθώς κατά την επαφή του με το στόμα του μωρού, κάνει  ένα απαλό μασάζ στα ούλα του.

Και είναι και αυτά BPA free Εμάς η Nuby έγινε η αγαπημένη εταιρία!

Γιατί και οικονομικά είναι τα προϊόντα της και ποιοτικά!

Τι άλλο να ζητήσει κάποιος γονιός σε αυτή την κρίση;  


Οι σελίδες της εταιρίας σto Fb είναι : Nuby Natural Touch GR & NUBY GR
Και στο Τwitter: NUBYGR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου