18 Ιουλίου 2011

Στο τραπέζι με την Nuby!

Από 11 μηνών σχεδόν η Μαρκέλλα μας μπορεί και τρώει μόνη της! Για την ακρίβεια της βάζουμε μπροστά της μια ποικιλία από ότι τρώμε κι εμείς κι εκείνη απολαμβάνει μόνη της το φαγάκι της!


Όλο αυτό όμως έγινε ακόμη πιο διασκεδαστικό όταν βρήκα τα πιατάκια και τα κουταλοπήρουνα της Nuby!


Σας τα παραθέτω με την σειρά προς διευκόλυνσή σας γλυκιές μαμάδες :Σετ φαγητού Κουτάλι και Πιρούνι Easy-Grip™


Όταν το μωρό σας αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για να φάει μόνο του, ο σωστός εξοπλισμός έχει μεγάλη σημασία! Τα σκεύη του φαγητού δεν πρέπει απλά να είναι ασφαλή για το μωρό σας, χρειάζεται να έχουν και τον κατάλληλο σχεδιασμό για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν εύκολα τα μικρά τους χεράκια. Τα 2 σετ Κουτάλι – Πιρούνι με πρακτική, μαλακή λαβή Easy-Grip™ τηςNûby™, έχουν το ιδανικό σχήμα για να μπορούν να τα κρατούν με ευκολία τα μικρά σας και να μάθουν να τρώνε πια μόνα τους.

Μπολ Βεντούζα Wacky Ware™


Με βάση βεντούζα για να μένει το μπολ σταθερά στη θέση του
Η Nûby™ βάζει την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ στην διαδικασία των γευμάτων. Το Μπολ Βεντούζα WackyWare™ είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σπίτι και στα ταξίδια σας. Το μπολ έχει κατάλληλο μέγεθος για κάθε είδους παιδικές τροφές, ενώ η βάση βεντούζα κρατά το μπολ σταθερά στη θέση του κατά τη διάρκεια του γεύματος. Επίσης, διαθέτει καπάκι που σφραγίζει ερμητικά για να διατηρεί το φαγητό φρέσκο. Το Μπολ Βεντούζα Wacky Ware™ διατίθεται σε ποικιλία φωτεινών χρωμάτων, για να επιλέξετε τον συνδυασμό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας στυλ. Επειδή είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, άθραυστο πλαστικό, είναι ιδανικό για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων/πλυντήριο πιάτων και αντέχει στην καθημερινή χρήση.

Σετ Φαγητού Wacky Ware™


Η διασκέδαση στο φαγητό!
Το Σετ Φαγητού Wacky Ware™ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει το φαγητό διασκέδαση και να βοηθήσει το μωρό σας να μάθει να τρώει μόνο του. Το Μπολ Wacky Ware™ είναι κατάλληλο για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων. Είναι ιδανικό για αποθήκευση τροφής, καθώς το καπάκι του σφραγίζει ερμητικά για να μην χύνεται το παραμικρό. Έχει πολύχρωμους συνδυασμούς και διαθέτει πρακτικά χερούλια, που το κάνουν απόλυτα λειτουργικό στη χρήση για τα μικρά χεράκια του μωρού σας. Η εκμάθηση της διαδικασίας των γευμάτων, δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Νομίζω πως έχουμε καταλάβει πια πως τα προϊόντα της Nuby είναι όλα BPA free


Οι σελίδες της εταιρίας σto Fb είναι : 
Nuby Natural Touch GR & NUBY GR
Και στο Τwitter: 
NUBYGRΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου