26 Αυγούστου 2011

Η ΔΕΥΤΕΡΗ “ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ” ΕΡΧΕΤΑΙ!


«Εκπαιδεύοντας τους Πολίτες του Αύριο»

21 - 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Ανανεωμένη, πιο πλούσια σε θέματα, πιο μεγάλη σε διάρκεια και πιο πολύχρωμη, η “Μικρόπολις”, η μεγαλύτερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών, οικογενειών και μαθητών γεμίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων με συναρπαστικές Γειτονιές, ενώ πραγματοποιείται και φέτος με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Ενώνει ξανά πανεπιστήμια, ινστιτούτα, μουσεία, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και γνωστές μη κυβερνητικές οργανώσεις με καινοτόμο εκπαιδευτικό έργο, σε δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για “Μικροπολίτες” ηλικίας 2-13 ετών.

Η συναυλία με την Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής είναι μία από τις μεγάλες εκπλήξεις που περιμένουν μικρούς και μεγάλους στη φετινή “Μικρόπολις”.
Δείτε και το επίσημο Video της περσινής "Μικρόπολις":

http://www.youtube.com/watch?v=CLfvhTLdBto&feature=player_embedded

Για να απολαύσετε την επίσκεψή σας στη «Μικρόπολις» 2011, σας προτείνουμε:

Να πάτε με το μετρό! Έτσι, όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά θα μειώσετε και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της διοργάνωσης! [μπλε γραμμή, στάση Κεραμεικός]

Να πάρετε τη φωτογραφική μηχανή σας! Εκτός του ότι θα φωτογραφίσετε το παιδί σας να γίνεται ενεργός πολίτης, θα σας χρησιμεύσει και για να κερδίσετε δώρα!

Να μην ξεχάσετε να πάρετε και το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας! Στη «Μικρόπολις» 2011 γονείς και συνοδοί θα κληθούν να λάβουν μέρος στις δράσεις!

Να είστε έτοιμοι για μια ολοήμερη εκδρομή! Η μέση διάρκεια παραμονής στη «Μικρόπολις» είναι 5 ώρες

Να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας έγκαιρα εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Προπώληση στα Public Συντάγματος και the Mall Athens.

Να εκμεταλλευτείτε την σούπερ προσφορά που «τρέχει» στο www.webdealer.gr για το «πακέτο» που συμφέρει για 2 ως και 4 άτομα!

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

21, 22 & 23 Σεπτεμβρίου: 09.00 – 14.00
[Μόνο για σχολεία: προγραμματισμένες επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων απ΄ όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής].

Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου: 10.00 – 20.00
[Ευρύ κοινό: παιδιά και συνοδοί, προγραμματισμένες επισκέψεις Φορέων για το Παιδί].

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Μικροπολις στηρίζει το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ μέσω:

Δωρεάς για τη σίτιση των παιδιών.
Ευκαιρίες απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας για απόφοιτους του Ιδρύματος
Υποτροφιών
Συνεργιών με μη κερδοσκοπικούς φορείς
Προβολής μέσω της «Μικρόπολις»

1 σχόλιο: