10 Μαΐου 2012

Σαββατοκύριακο Εκδηλώσεων στο Αττικό Ζωολογικό ΠάρκοΤο Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου οι μικροί επισκέπτες του Πάρκου δεν θα γνωρίσουν μόνο και θα χαρούν από κοντά τα περισσότερα από 2000 ζώα του αλλά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε μια σειρά εκδηλώσεων.

Το Σάββατο  12 Μαΐου 2012, στις 12 το μεσημέρι, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Κώστα Μάγου

Ο ΒΡΟΜΟΓΟΡΓΟΠΟΔΑΡΟΣΟ Γρηγόρης Γοργοπόδαρος είναι ο πιο γρήγορος λαγός του δάσους,
που κάθε χρόνο κερδίζει το πρώτο βραβείο στον μαραθώνιο διαγωνισμό,
ώσπου μια μέρα όλα τα ζώα του δάσους αρχίζουν να τον αποφεύγουν και εκείνος κλείνεται στο σπίτι του. Τι συμβαίνει στον Γρηγόρη;Η ηθοποιός και εμψυχώτρια Πωλίνα Γουρδέα περιμένει όλους τους μικρούς του φίλους, για να βοηθήσουν τον Γρηγόρη να λύσει το πρόβλημά του και να ξαναγίνει ο πιο δημοφιλής λαγός στο δάσος.


Την Kυριακή 13 Μαΐου 2012 από τις 11:30 μέχρι τις 13:30 γιορτάζουμε την ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ μαζί με τους εκπαιδευτικούς του Myplayce. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν λουλούδια από γκοφρέ και να τα προσφέρουν στις μητέρες τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου