3 Απριλίου 2014

Πασχαλινές δραστηριότητες στο RIVER WESTΑυτό το Πάσχα το πανύψηλο Αυγό του RIVER WEST μοιράζει Σοκολατένια Χαμόγελα!
Επισκεφτείτε το RIVER WEST από τις 5 μέχρι και τις 19 Απριλίου και γευτείτε ένα από τα Μεγαλύτερα Πασχαλινά Αυγά της Αθήνας, κερδίζοντας μοναδικά δώρα!

Φέτος το Πάσχα θα είναι ξεχωριστό για το RIVER WEST, αφού θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντάς τους μοναδικά δώρα και χαμόγελα. Από τις 5 Απριλίου έως τις 19 Απριλίου 2014, όλοι οι επισκέπτες του RIVER WEST θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να γευτούν ένα από τα Μεγαλύτερα Πασχαλινά Αυγά της Αθήνας,συνεισφέροντας στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και διεκδικώντας δωροεπιταγές αξίας €20!

Ένα πανύψηλο Πασχαλινό Αυγό θα στηθεί στην πλατεία του RIVER WEST , όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν ένα σοκολατένιο κομμάτι του με μόλις 1€,ενισχύοντας ταυτόχρονα το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού». Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να είναι ανάμεσα στους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 20€.

Η Πασχαλινή ατμόσφαιρα του RIVER WEST θα φέρει μαζί της, αγαπημένες παιδικές πασχαλινές φιγούρες, που θα χαρίσουν σε όλους τους μικρούς φίλους του RIVER WESTξέφρενη διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές!

Παράλληλα, το πλέον αγαπημένο σημείο συνάντησης, η «Παιχνιδογειτονιά», στο 3ο επίπεδο του RIVER WEST, ειδικά για τις γιορτινές μέρες θα εμπλουτιστεί από Πασχαλινές-Ανοιξιάτικες δραστηριότητες για παιδιά 4 έως 10 ετών, όπως:

-Το κυνήγι του Κόκκινου Αυγού

-Εικαστικά λουλούδια της φαντασίας

-Το graffiti της Άνοιξης

-Ομαδικά παιχνίδια με διαφορετικές αυγομαχίες

Και πολλές άλλες δημιουργικές ιδέες που θα διασκεδάσουν και θα εκπαιδεύσουν εντελώς δωρεάν τους μικρούς μας φίλους!

Και επειδή τίποτα δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τη διασκέδαση, το RIVER WEST σας προσφέρει ξένοιαστη και δωρεάν μετακίνηση από τη στάση του μετρό «Αιγάλεω» προς το εμπορικό κέντρο και αντίστροφα.

Πασχαλινές, Αξέχαστες στιγμές στο RIVER WEST!
RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου